Snake me up






Min alltid trogne följeslagare - DUROSS Jacket, från InWear
.


/K



Dream








/K



Can't live without you

 

 





1. Grand Sweather - HOPE
2. Nadiascarf - Designers Remix
3. Playclutch - Designers Remix


/K




Pyssel







Julen är här - äntligen finns det en anledning att få pyssla, slå in paket på udda vis och skriva roliga rimm. Jag minns inte sist jag köpte ett färdiggjort kort. Det är ju nästan roligare att göra kortet än att handla själva presenten - man har chansen att förmedla en känsla och en förväntan innan pappret skall slitas upp! Är det inte just det som verkligen är jul, att känna den där nyfikna känslan? Så varför inte förstärka den med lite personlig touch! Man behöver ju inte göra det så svårt för sig.

Make Up Store säljer alltid fina present-kit. Oavsett om det är till jul, fördelsedag eller tack-gåva så är deras kitt helt klart prisvärda - och fina! Denna gång kunde jag inte motstå deras pepperkaks-doftande ljus som inkluderades i en av paketen. Medföljande får man härliga HOME SPA produkter. Perfekt! Jag delade upp dem i två - pepparkaksljuset till ena paketet och Spa kittet till andra. Ovan ser ni några bilder på pysslet till min kusins fördelsedag och mormors tackkort. Pyntade en tidigare köpt Make Up Store ask med dekoration köpt på Panduro och gjorde ett matchande kort.

Panduros färdiga klisterbokstäven finns i alla världens glammiga nyanser - klistra ihop dem till God Jul, mixa och matcha, bränn kanterna på ett vitt papper och klistra in inuti och skriv sedan ett härligt julrimm med en fin svart penna. Lättfixat, och otroligt charmigt.

/K


Filmklipp - Modevisning Beyond Retro


Nedan förjer en länk på Beyond Retros Modevisningen på Attitude mässan som stylades av Niklas Lundqvist. Tanken var att visa Beyond Retro från ett annat perspektiv än vad folk kanske är vana vid, att med färger och former få hela visningen att se ut som en sammanhängande kollektion med höstig palett och lyxiga material.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ktvXBm2oMS8

Ni kan själva se hur tillfreds rödtotten (jag) är med alla läckra glittriga secondhand toppar i början av filmen ;) Den blonda dansaren längst fram till höger på modevisningen bär också den svarta Disco byxan från American Apparel som jag glatt införskaffade dagen efter, i svart, såklart. Men ACK så sugen jag är på de röda också! Fantastiskt bra passform.





/K


50's


Det nalkas 50-tals mode och redovisning på Stylistutbildningen imorgon. 50-talet var ett fantastiskt spännande årtionde inom modevärlden och framförallt en stor vändpunkt efter andra världskriget. Smala korsetterade midjor, stora kjolar med massvis av tyg, pärlhalsband, skinnhandskar.... det feminina modet kom tillbaka efter ett hårt krig som skapat ett mer maskulint mode. Folket började få framtidstro och det var ett glatt årtionde - jag drömmer mig bort till ljudet av Elvis Presleys svängiga hits. Omöjligt att inte ryckas med!!





/K





FASHION


Berlin? London? eller kankse Danmark? Låt dig inspireras av modeprogrammet Fashion på SVT. Kollade precis avsnitt 1 om Berlin - en stad vars mode uttrycks som "fattigt, men sexigt". Var där själv både i våras och somras och shoppade loss på Made In Berlin. Kopiera länken, och låt dig inspireras;

http://svtplay.se/v/2604667/fashion/del_1_av_10?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2634318/sb,p118733,1,f,-1





/K


Sommarlängtan








Det närmar sig beach 2012 och jag kunde inte motstå att googla runt på hett badmode. Kanske ska ta fram den gamla bikinin och piffa upp den med läckra kedjor? Easy fix. Eller kanske unna sig att investera i en ny baddräkt... can't wait!

/K

Attitude








Jag och Lars Wallin. Ovanför ser ni några utav hans läckra kreationer som ställdes ut.

Vart en fantastiskt inspirerande dag! Bokas defenitivt in i kalendern igen år 2012.

/K




All that glitter




Fyndade detta fantastiska (mästervek?) till tröja - fylld med svarta och vita paljetter - på Attitude Mässan i helgen. Bokade den på plats och fick en samtal för att hämta upp den på Beyond Retro vid Zinken i måndags. Skulle aldrig ha börjat kolla runt när jag väl var där.... kom hem med ett par nya vår-boots, en hatt "a la emil i lönneberga", en svart portfölj till plugget och en ny spets-BH med djup rygg.

Me LOVE Beyond Retro.

De hade även med sina kläder på modevisningen under mässan som stylades av bl.a. Nicklas som jag tidigare pratat om. Dansare, artister, Lars Wallin, drinkar och skratt... en fantastisk lördag! Bilder comin up soon.

Imorgon åker paljett toppen och mina svarta gubb-byxor från In Wear på. Med sotade ögon och en enkel knut i nacken blir det all in - for girls night out.

/K

RSS 2.0