Helene Falk






Nu börjar det! Varje Torsdag framöver kommer jag att tillbringa min kväll med Helene Falk and the other creative minds på hennes utbildning. Bilder från vårt första lilla "uppdrag" kommer inom kort. Har även inhandlat en hel del nya prylar som måste ses! Comin up soon folks!

/K

let's go




Attitude Stockholm
samlar det bästa och mest spännande som Sverige har att erbjuda inom skönhet, mode, livsstil och bloggvärlden. Jag har spanat in bl.a. Niklas Lundqvist, vinnare av Stylisterna på kanal 5, som kommer att befinna sig på mässan. Älskar Niklas stil och tänk -  ska bli kul att inspireras! Upptäckte honom då jag spanade in programmet Stylisterna som hölls av bl.a. Helene Falk - min blivande lärare på min stylistutbildning.

Kom och mingla!



/K

Must have








THEA dress av Jenny Skavlan är ett Must Have. Överst är det Jenny Skavlan själv som är iförd en brun - den svarta finns nu på BIKBOK för 499 kr. Lång ärm med hål för tummen och slits på sidan. Stassa den med halsband, glitterväska och jag är redo för en helkväll i Stockholm.

/K

Pre spring comin' up





Designers Remix

Snart får vi in några godbitar av Danska Charlotte Eskildsens Pre-Spring collection. Hon har inspirerats av konstnären Piet Mondrain och 1900-talets början med rena grundfärger, blockmönster och geometriska figurer.

Can't wait!

/K


Frihetskänslan




I bilen påväg till jobbet;

Karin: "Pappa, tycker du att jag ska klippa håret kort? " (Tänker på hur alla jag någonsin föreslagit det till har svarat tvärt nej)
Pappa: "Du gör precis det du vill göra, vill du klippa håret kort så gör du det, gör det du känner för just nu."

...och från och med den dagen satte papsen små ivriga tomtar i mitt huvud som tycker att jag ska "go crazeh n do it do it do it" (Jag varnar för att det låter sinensstört). Medan mina eldiga lockar som sträcker sig ner till svanken gråter och bönar och ber "behåll oss!!!!! .....Du skulle bara våga!"

På bilden har vi ett perfekt exempel på hur steget från långt till kort hår har förändrat utseendet brutalt - Kate Winslet blev ju snyggare än någonsin, när hon tog steget...

Frihetskänslan lockar.
Lockar mina lockar att falla till marken.

/K









Inspiration

Gavriel Maynard





/ K





All hallows eve


It's time


Leather n' shit





Fyndade den här skinnjackan på Beyond Retro för dryga tusenlappen här om veckan. Axelvaddarna kliptes bort och resultaten blev en grymt läcker skinnpaj till Mackan. Han kommer bli "benhård" som han själv skulle uttryckt det.




/ K



Hey you, welcome to the foxy lifestyle



RSS 2.0